Sanatate fara pastile

Just another WordPress.com site

Magnetii de pe frigider – risc 87% sporit de cancer

leave a comment »

Cercetatorii de la Universitatea Princeton au descoperit ceva surprinzător. Pentru mai multe luni au hranit doua grupuri de soareci: un grup de alimente depozitate într-un frigider, iar celălalt cu alimente depozitate într-un frigider, dar cu mai mulţi magneţi decorativi lipiti pe uşă. Scopul studiului a fost de a vedea cât de mult radiaţiile electromagnetice afecteaza produsele alimentare.

Surprinzător, după terminarea studiilor clinice riguroase, au remarcat faptul că grupul de soareci care au consumat alimente iradiate de magneţi au 87% risc crescut de a dezvolta cancer decât celălalt grup. Magneţi ataşati la orice dispozitiv (aparat), conectat la curent electric creşte consumul de energie al dispozitivului pentru a spori forţa electromagnetică a câmpului electric al dispozitivului. Toti avem unul sau mai multi magneti decorativi pe frigider fără a le suspecta de a fi periculoase. Dar ele sunt mortale.

 

Dacă aveţi un magnet, scoateţi-l şi pune-l departe de toate alimentele. În mod inexplicabil, guvernul spaniol şi in alte ţări nu au dat nici un avertisment, dar datorită internetului  ne putem ajuta reciproc , avertizandu-ne familia !

Written by numaiortodoxia

3 iulie 2012 la 7:13 am

Publicat în Uncategorized

Lasă un comentariu